Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک متخصص تغذیه به بیان توضیحاتی در خصوص تغذیه در ماه مبارک رمضان پرداخت.

 مرتضی عقبایی در گفت‌وگو با میزان در پاسخ به این سوال که چگونه می‌توان در ماه مبارک از افزایش وزن جلوگیری کرد، گفت: یکی از دغدغه‌ها در ماه مبارک داشتن برنامه غذایی مناسب است که بتوانیم در آن تناسب انداممان را حفظ کنیم و یا با کنترل غذا خوردن به سمت تناسب اندام بهتر حرکت کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اگر شما می‌خواهید بدنی سلامت در طی روزه داری داشته باشید باید هر ۳ وعده غذایی سحر، افطار و شام را به صورت جداگانه و با ترکیبات مناسب شامل پنج گروه اصلی نان و غلات، میوه‌ها و سبزیجات، گوشت‌ها، لبنیات و مغز‌ها را مصرف کنید.

وی ضمن اشاره به اینکه حجم مواد غذایی باید متناسب با نیاز بدنی و میزان فعالیتتان تنظیم شود، افزود: از جمله اشتباهات رایجی که در این ماه انجام می‌شود استفاده بیش از حد از مواد غذایی حاوی شکر و سایر قند‌های ساده و مواد غذایی سرخ کرده و همچنین تک وعده و حجیم غذا خوردن یعنی از افطار به افطار است. امیدوارم با رعایت بهداشت تغذیه در ماه مبارک رمضان در کنار عبادت از سلامتیتان هم مراقبت کنید.

بیشتر بخوانید: بهتر بود که ۱۰ روز دیگر در رابطه با بازگشایی مدارس تصمیم‌گیری می‌شد/ هفته آینده باید منتظر تاثیر تعطیلات بر روند ابتلا به کرونا باشیم

این متخصص تغذیه در خصوص ویژگی‌های وعده‌های غذایی مناسب در ماه مبارک رمضان گفت: آنچه ما به عنوان وعده سحر، افطار و شام در ماه مبارک رمضان مصرف می‌کنیم می‌تواند به ما کمک کند تا روزه‌داری راحت‌تری داشته باشیم. برای وعده سحر از آنچه به عنوان صبحانه استفاده می‌کنیم می‌تواند مناسب باشد و برای مثال ترکیبات پروتئینی همچون پنیر، کره بادام زمینی در کنار نان و مقدار کمی از قند‌های ساده نظیر خرما و عسل و کمی لبنیات می‌تواند هم سیری مناسبی ایجاد کند و هم مانع از سنگین شدن بیش از حد شود.

وی ضمن اشاره به اینکه استفاده بیش از حد از پروتئین در وعده سحر می‌تواند سبب تشنگی در طول روز گردد، ادامه داد: در وعده افطار با توجه به اینکه شما گرسنگی طولانی مدتی را تجربه کردید و سطح قند خون شما کاهش پیدا کرده است، استفاده از قند‌های ساده و مایعات گرم می‌تواند فعالیت سیستم گوارشی شما را تنظیم و تحکیم کند که به سمت متابولسیم ساده بر گردد.

این پزشک متخصص در رابطه با ویژگی‌های وعده شام در ماه مبارک رمضان افزود: بهتر است در وعده شام از کربوهیدارت نظیر نان، برنج و سیب زمینی، کمی پروتئین و سبزیجات خام و پخته استفاده شود و مصرف دو تا سه میوه عدد کفایت می‌کند و چنانچه ظرفیت معده اجازه نداد می‌توان کمتر هم از آن استفاده کرد.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

انتهای پیام/

 

برچسب ها: تغذیه ماه رمضان

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: تغذیه ماه رمضان ماه مبارک رمضان مواد غذایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۴۱۸۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خاستگاه بسیاری از غذا‌های ملی ممکن است شما را شگفت زده کند!

فرارو- در این گزارش به خاستگاه شگفت انگیز غذا‌های ملی محبوب در سراسر جهان اشاره خواهیم کرد:

به گزارش فرارو به نقل از دیلی میل، کتابی تازه چاپ شده توسط یک مورخ مواد غذایی نشان داده که کشور‌های مبداء بسیاری غذا‌های معروف ملی آن کشور‌هایی نیستند که شما فکر می‌کنید.

"آلبرتو گراندی" مورخ غذا در کتاب جدیدی به نام La Cucina Italiana Non Esiste که به معنای "غذا‌های ایتالیایی وجود ندارد" می‌باشد ادعا کرده که ایتالیایی‌ها سس گوجه فرنگی را در قاره آمریکا کشف کردند. گراندی در کتاب اش می‌گوید که ایتالیایی‌ها این کار را زمانی انجام دادند که در قرن نوزدهم به منطقه‌ای که گوجه فرنگی بومی آنجا بود مهاجرت کردند. گراندی یک معلم تاریخ تجارت و تاریخ اروپا در دانشگاه پارما در زمینه تخریب اسطوره‌ها در مورد برخی از مشهورترین غذا‌های آشپزی ایتالیا فعالیت کرده است. در حالی که او هرگز کیفیت محصولات غذایی ایتالیایی را زیر سوال نبرده، اما افزوده است:" ما هویت را با ریشه و خاستگاه اشتباه می‌گیریم".

گوجه فرنگی یکی از آن نمونه‌ها است، زیرا در ابتدا در اروپا محبوبیت نداشت. علت اصلی عدم محبوبیت اولیه گوجه فرنگی انتشار اخبار جعلی و شایعاتی مبنی بر آن بود که برخی از اعضای طبقات بالای جامعه اروپایی پس از خوردن گوجه فرنگی جان شان را از دست داده بودند این در حالی بود که در واقع علت اصلی مرگ آنان مسمومیت ناشی از وجود سرب در ظروف غذاخوری شان بوده است.

گراندی معتقد است که پیتزا با بیس یا پایه گوجه فرنگی در واقع پس از آن که برخی ایتالیایی در قرن نوزدهم به ایالات متحده مهاجرت کردند در آن کشور رایج شد. این کارشناس تاریخچه مواد غذایی می‌افزاید:"در طول جنگ جهانی دوم تعداد پیتزافروشی‌ها در امریکا بیش از ایتالیا بود".

داستان غذا‌هایی که به اشتباه توسط کشور‌هایی که اصالتا از آنجا نبودند پذیرفته شده اند صرفا به ایتالیا محدود نمی‌شود. برای مثال، شاید برای دوستداران شیرنی کروسان حیرت انگیز باشد که بدانند خاستگاه آن شیرینی در اصل فرانسوی نیست. خاستگاه کروسان در واقع در ابتدا از وین پایتخت اتریش بود جایی که برخی می‌گویند در سال ۱۲۲۷ میلادی کروسان به مثابه یک ماده غذایی مناسب برای کریسمس به دوک لئوپولد هدیه داده شده بود. برخی دیگر مدعی شدند که کروسان تقلیدی از شکل ماه بر روی پرچم ترکیه برای جشن گرفتن شکست امپراتوری عثمانی در دهه ۱۶۰۰ تهیه شده بود.

گفته می‌شود که اهالی پاریس پس از تعطیلی اولین نانوایی در وین در سال ۱۸۳۸ میلادی دستور پخت کروسان را تغییر دادند. شاید مشهورترین داستان در مورد منشاء کروسان آن باشد که ملکه "ماری آنتوانت" که در وین به دنیا آمد به قدری دلتنگ شیرینی اتریشی شد که از نانوایان فرانسوی خواسته بود برایش شیرینی درست کنند.

یک نمونه دیگر از خاستگاه اشتباه مواد غذایی درباره افرادی است که تمپورا را با ژاپن یا خورش کاری ویندالو را با هند مرتبط می‌دانند، زیرا هر دوی آن غذا‌ها خاستگاه پرتغالی دارند. مبلغان مسیحی کاتولیک در قرن شانزدهم روش سرخ کردن عمیق را به ژاپن آوردند و از انجا بود که تمپورا یا غذا‌های پفکی و سوخاری خلق شد. هم چنین خورش کاری ویندالو از واژه پرتغالی vinha de alhos نشئت گرفته که به دو ماده اصلی آن غذا اشاره دارد. ویندالو به این دلیل درست شد که آن دو ماده اصلی تشکیل دهنده غذا به ملوانان پرتغالی در حفظ مواد تازه کمک می‌کردند.

در نتیجه، آنان تصمیم گرفتند پس از رسیدن به گوا با استفاده از ادویه جات و فلفل‌های محلی یکی از محبوب‌ترین و آتشین‌ترین خورش‌های کاری در جهان را با آن درست کنند.

دیگر خبرها

  • ۱۰ ماده غذایی که نباید با معده خالی بخورید
  • یخساز صنعتی و یخساز قالبی: افزایش بهره وری در صنایع مختلف
  • ۱۰ ماده غذایی که به شما در سفر به سوی کاهش وزن کمک می‌کنند
  • خاستگاه بسیاری از غذا‌های ملی ممکن است شما را شگفت زده کند!
  • قیمت‌های جهانی مواد غذایی به کدام سو می‌رود؟
  • حتی یک وعده غذای بدون گوشت برای بیماران کبدی مفید است
  • بخور نخور های تغذیه در تقویت چشم و بینایی + نکات مهم
  • کدام محصول غذایی در بازار ایران سمی است؟
  • تاثیر عجیب این ویتامین روی خلق و خو
  • ۹ راهکار موثر برای کاهش وزن در زنان بالای ۳۰ سال