Web Analytics Made Easy - Statcounter

مراسم رونمایی از چند اثر پژوهشی و اختتامیه طرح توسعه آموزش عمومی تفسیر قرآن کریم در سی‌ودومین نشست رؤسای ادارات امور قرآنی ادارات کل تبلیغات اسلامی سراسر کشور با رعایت پروتکل‌های بهداشتی در محل سازمان دارالقرآن الکریم برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری شبستان، مراسم رونمایی از چند اثر پژوهشی و اختتامیه طرح توسعه آموزش عمومی تفسیر قرآن کریم در سی‌ودومین نشست رؤسای ادارات امور قرآنی ادارات کل تبلیغات اسلامی سراسر کشور با رعایت پروتکل‌های بهداشتی در محل سازمان دارالقرآن الکریم، طی جلسه‌ای با حضور حجج اسلام قرائتی، رئیس ستاد اقامه نماز و محمد قمی، رئیس سازمان تبلیغات اسلامی، حمید محمدی، دبیر شورای عالی توسعه فعالیت‌های قرآنی کشور و مهدی اخوان صباغ، رییس سازمان دارالقرآن الکریم برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


حجت‌الاسلام محمد قمی، رئیس سازمان تبلیغات اسلامی در این نشست ضمن قدردانی از زحماتی که در حوزه قرآن انجام شده است، گفت: این قدردانی را در سطوح مختلف از همه مدیران قرآنی و همچنین حجت‌الاسلام والمسلمین اخوان صباغ دارم که می‌توانم شهادت بدهم ایشان زحمت‌های دیگری را هم ناگزیر و توأمان برعهده دارند و ما از فعالیت‌های ایشان راضی هستیم، چرا که توانسته‌اند موفق، موثر و قدرتمند این مسیر را پیش ببرند.

وی در ادامه با اشاره به اینکه جهت‌گیری، سمت‌وسو و خط اصلی فعالیت‌های قرآنی درست است و عمق و توجه مضاعف به فرمایشات مقام معظم رهبری کار بسیار خوبی است که دوستان ما در شورای عالی توسعه فعالیت‌های قرآنی انجام داده‌اند، گفت: مسئله اصلی اهتمام افزون‌تر به تدبر تفسیر مضامین و مفاهیم قرآن کریم است. البته معنی آن بی‌اعتنایی به ظاهر قرآن، روخوانی و روانخوانی و قرائت خوب و حفظ و کتابت نیست؛ آن‌هایی هم که موضوعیت دارند، نیل به مفاهیم قرآن کریم و همه‌گیر کردن قرآن و معارف است که باید افزون‌تر باشد.


رئیس سازمان تبلیغات اسلامی با اشاره به اینکه قرآن را در خانه‌های مردم بردن خط درستی است که این سوگیری باید با قوت انجام شود، افزود: نکته دیگر این است که باید این فعالیت‌ها تقویت شوند؛ لذا جامعه قرآنی باید تقویت شود و تقویت آن در گرو توسعه آن است. این موضوع مانند کوهی است که اگر قله آن درخشان است، به دلیل دامنه وسیع آن است.
حجت‌الاسلام قمی با اشاره به افکارسنجی که اخیراً در جامعه دانشگاهی انجام شده است، اظهار کرد: طی این افکارسنجی، بالغ بر ۹۷% اعتقاد قاطع به خدای متعال دارند و بالای ۹۰ درصد قرآن را با کلماتش از سوی خداوند متعال می‌دانند. این باور با همه ملاحظات افکارسنجی انجام شده است و نشان‌دهنده این است که این باور به خدا وجود دارد، اما مؤانست، ارتباط و بهره‌مندی نیست و ما جرعه‌ای از معارف قرآنی را به عنوان جامع ایرانی نمی‌نوشیم. این خسارت بزرگ و جبران‌ناپذیری است که باید آن را تمام کنیم.


وی با تأکید بر اینکه قوی‌شدن ما به توسعه جامعه قرآنی در گرو قوی شدن به کار توسعه گفتمانی بسیار قدرتمند است، گفت: این نیاز امروز انقلاب اسلامی است. ما حق نداریم کار‌های سیاسی انجام دهیم، اما گفتمان قرآنی را متناسب با نیاز‌های جامعه و اولویت‌های انقلاب اسلامی باید ترویج دهیم. توسعه فرهنگ قرآنی و گفتمان قرآنی متناسب با فرهنگ و اولویت‌های امروز جامعه برگردن ما است؛ لذا بهترین فرصت این کار در ماه مبارک رمضان است.
رئیس سازمان تبلیغات اسلامی تصریح کرد: ما به بهره‌مندی‌های افزون‌تر از حقایق آسمانی در جامعه‌ای که ذاتش و باطنش مکتبی است، نیاز داریم. جامعه عمیقاً مکتبی امروز ما جهادش امید است و این امید هرچه که گفتمان انقلاب امروز است را محقق می‌کند. محوریت قرآن در ماه مبارک رمضان نه تنها باید واگویه شود، بلکه باید به مفاهمه گذاشته شود. هرچند دشواری‌های افزون‌تری پیش روی جامعه قرار داده شده است که نیازمند اهتمام مضاعف و اجتماع مومنانه است؛ لذا باید در گام دوم انقلاب که کار‌ها دشوارتر شده است و سرعت حوادث افزون‌تر و تقریباً گسترده‌تر شده است، قطعاً فتوحات هم گسترده‌تر خواهد شد؛ لذا طلیعه این فعالیت‌ها ماه مبارک رمضان خواهد بود و عملیات گسترده تبلیغی در ماه مبارک رمضان در مدار قرآن و بسیار قدرتمند باید پیش گرفته شود.


حجت‌الاسلام قمی با بیان اینکه امسال جامعه تبلیغ در ماه رمضان اقدام متفاوت و سخت‌گیرانه‌ای را پیش خواهیم گرفت که مشعشع و متنوع در وادی گفتمان کردن اولویت‌های انقلاب اسلامی بر مدار قرآن از مضامین آن خواهد جوشید، گفت: این فعالیت‌ها به ساده‌ترین بیان‌ها در نسبت ملموس، وثیق، قابل درک و لمس برای جامعه در خواهد آمد و در این مسیر کوتاهی نخواهیم کرد؛ لذا از همین امروز برای عملیات ماه مبارک رمضان با همدیگر عهد خواهیم بست تا اقدامی موثر را در ماه مبارک رمضان رقم بزنیم. این فعالیت‌ها اعم از اینکه شرایط کرونایی هم باشد، کوتاه نخواهیم آمد و به انواع و روش‌های مختلف و به بهترین وجه که قابل سنجش و ارزیابی باشد، این فعالیت‌ها را انجام خواهیم داد؛ لذا تقویت جامعه مکتبی، جامعه قرآنی و مجموعه‌های قرآنی و تقویت سازمان دارالقران کریم را در این فعالیت‌ها خواهیم داشت، اما هدف‌گیری اصلی ترویج معارف قرآنی در ماه مبارک رمضان است.
 

پایان پیام/49

منبع: شبستان

کلیدواژه: سازمان دارالقرآن الکریم رئیس سازمان تبلیغات اسلامی ماه مبارک رمضان فعالیت ها حجت الاسلام افزون تر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۱۸۱۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اختتامیه دومین جشنواره نوجوان و جوان برتر ساوجبلاغ برگزار می‌شود

به گزارش خبرنگار مهر، آئین اختتامیه دومین جشنواره نوجوان و جوان برتر شهرستان ساوجبلاغ در هفت محور تخصصی قرآن و عترت، ورزشی، فرهنگی و هنری، اقتصادی، اجتماعی، ایثار، شجاعت و فداکاری و علمی و پژوهشی و دو بخش جوان و نوجوان برگزار می‌شود.

در این مراسم که در روز چهارشنبه ۱۹ اردیبهشت ماه ساعت ۱۶ در سالن سینمای ۹ دی شهر هشتگرد برگزار می‌شود، از نفرات برگزیده بر اساس نظر داوران تجلیل به عمل می‌آید و به تمامی نفرات شرکت کننده در جشنواره گواهی حضور اعطا می‌شود.

میهمانان ویژه این مراسم، استاندار البرز، معاون امور جوانان وزارت ورزش و جوانان و مدیرکل طرح‌های ملی وزارت ورزش و جوانان بوده و حضور برای عموم مردم شهرستان ساوجبلاغ آزاد است.

کد خبر 6097823

دیگر خبرها

  • مراسم تجلیل از ۴۰۰ معلم در عالی‌شهر برگزار شد
  • اختتامیه دومین جشنواره نوجوان و جوان برتر ساوجبلاغ برگزار می‌شود
  • جلوگیری از ناهنجاری‌های جامعه با بهره‌گیری از آموزه‌های قرآن
  • غوغای «فرشته‌های کابلی» در «قصر دارالامان»
  • دیدگاه‌های متعدد در اسلامی‌سازی علوم انسانی بررسی شد
  • اسلامی‌سازی علوم انسانی امری ضروری است
  • مرتضوی: عمل به قرآن در جوامع اسلامی سبب اتحاد بیشتر می‌شود
  • ۵۸۳ استان فارسی برای کسب مدرک تخصصی حفظ قرآن کریم آزمون دادند
  • رقابت‌های قرآنی دانش‌آموزی استان مرکزی
  • فضای قرآنی در جامعه رو به گسترش است